Для кіровоградських діток із пухлинами головного мозку треба апарат, який зменшить їхні страждання

, Олена Сідорова

8960Для діток із пухлинами головного мозку, які знаходяться у відділенні гематології дитячої обласної лікарні, потрібен портативний електроенцефалограф, за допомогою якого можна проводити діагностику під час судом, повідомляють волонтери Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя».

Волонтери звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти у зборі коштів для придбання переносного електроенцефалографічного комплексу «Нейроком» 23 Про. Його вартість – 138 тисячі гривень. Нині волонтери вже зібрали 114 тисяч гривень.

«Цей апарат забезпечить можливість вчасної діагностики та надання першої допомоги дітям з пухлинами головного мозку, які страждають на судоми, дітям з епілепсією, черепно-мозковими травмами, пацієнтам відділення патології новонароджених. Комплекс є портативним, що надає можливість провести діагностику в будь-якому відділенні лікарні, не транспортуючи дитину. До того ж він може стати у нагоді і діткам з інших областей, які проходять променеву терапію в кіровоградському томоцентрі.

Ми повинні зробити все можливе, щоб полегшити біль діток, які борються з тяжкими хворобами. Віримо у вашу чуйність, доброту й милосердя!», – наголошують волонтери.

Реквізити для допомоги за посиланням.

Детальна інформація за телефонами: (099) 038-17-50 (Наталія), (098) 003-19-29 (Ольга) або (099) 657-39-23 (Вікторія).

e-max.it: your social media marketing partner