Мама просить допомогти врятувати новонародженого сина

,

546740-річна Світлана Бєжанова з Новомиргорода народила недоношеного хлопчика з важкими ураженнями кишківника, головного мозку і пневмонією. Тієї ж ночі немовля забрали до реанімації дитячої обласної лікарні, де одразу прооперували. Медики зараз борються за життя хлопчика, а мати просить усіх допомогти коштами і молитвами.

Світлана народила 28 березня восьмимісячного хлопчика вагою 2,46 кілограма у районній лікарні. Каже, одразу медики нічого їй не пояснили, лише сказали, що малюк хворий і його направляють в обласну дитячу лікарню для визначення точного діагнозу.

– Я одразу навіть поїхати в Кіровоград до дитини не могла – не було грошей. З пологового відділення пішла сама, написавши розписку, що претензій до лікарів не маю. А коли приїхала в обласну, мені видали довідку, де вказано, що в сина виразково-некротичний ентероколіт черевної порожнини, гіпотоксично-ішемічне ураження головного мозку, набряк головного мозку і пневмонія. Звідки в немовляти з’явилися такі травми голови, лікарі не пояснили, але не виключають, що це могло бути травмування під час пологів, – розповідає породілля і додає, малюка вже прооперували, але йому потрібне ще одне хірургічне втручання.

Жінка у розпачі, адже на лікування новонародженого сина треба чимало коштів, а їх у родини немає, крім того, Бєжанови виховують ще півторарічну дитину.

Світлана каже, для неї найважливіше зараз, аби син одужав.

– Головне, щоб мій синочок вижив і одужав. Лікарі говорять, шанси є, але на все Божа воля… – констатує жінка і просить усіх небайдужих допомогти молитвою і грошима на лікування малого.

Допомогти Світлані Бєжановій можна, перерахувавши кошти на карту банку «Райффайзен банк Аваль»: 4149 5015 3915 5706 (Бежанова Світлана Василівна).



e-max.it: your social media marketing partner