Важкохворому Богданчику з Бобринця терміново потрібна допомога

, КП

7564Дворічному Богданчику Виннику з Бобринця терміново потрібні кошти на лікування. У хлопчика рак четвертої стадії. Батьки звертаються до усіх небайдужих з проханням про допомогу.

– Все почалося ще влітку. У синочка десь з місяць була температура. Ми звернулися до Бобринецької районної лікарні. Там все списували на те, що ріжуться зуби. Потім у малого з’явилися мішки під очима. Нас направили до окуліста. Там сказали, що підозра на кон’юнктивіт. Жодні ліки не допомагали, температура не спадала, – розповідає «КП» тато хлопчика Олександр Винник.


Батьки вирішили звернутися до Кіровоградської дитячої обласної лікарні. Там з’ясували, що у Богдана рак четвертої стадії.


– Кон’юнктивіт у лікарні одразу спростували. Почали брати купу аналізів. Зробили комп’ютерну томографію. Виявилося, що у Богданчика нейробластома заочеревного простору, IV стадія з метастазами у череві. Щомісячно на хімію ми витрачаємо 4-6 тисяч гривень. І кожного місяця я відвожу у Київ результати КТ. На томографію теж витрачаємо майже 4 тисячі гривень. Зараз почали робити восьмий блок хіміотерапії, потім знову комп’ютерна томографія, – каже Олександр і звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти на лікування. – Нам вже знайомі, куми допомагали. Скільки ще треба… Сподіваємося, що завдяки небайдужим людям синочок одужає.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картки «Ощадбанк» 5167 4900 3164 1906 (Винник Олександр Леонідович, тато) або «Приватбанк» 5168 7573 0656 6375 (Винник Тетяна Леонтіївна, бабуся хлопчика).


Деталі за телефоном: (096) 880-18-59 (Олександр, тато).

e-max.it: your social media marketing partner