Десятирічному Глібу, у якого злоякісна пухлина, потрібна термінова допомога

, КП

6407Десятирічному Глібу Салію з села Братське Петрівського району, у якого медуллобластома – злоякісна пухлина головного мозку, терміново потрібна фінансова допомога, пише представник обласного відділення благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Вікторія Семененко.

««Дякуємо, що повірили в нас»! Пригадуєте, ці слова такого сміливого і щирого хлопчика, який вийшов на сцену під час першого благодійного фестивалю «Допоможи дитині жити»? Це десятирічний Гліб Салій. Йому зараз дуже потрібна наша з вами віра і допомога. (…) У київському інституті нейрохірургії Глібу частково видалили пухлину, він пройшов чотири блоки високодозової хіміотерапії. Обстеження та операція відбулися за кошти родини, однак зараз грошей обмаль. (…) Гліб проходить лікування у гематологічному відділенні Кіровоградської обласної дитячої лікарні. Він заступив на променевий блок терапії, який триватиме 33 сеанси. Для того, щоб його оплатити, не вистачило 6 тисяч 637 гривень, тепер потрібно погасити борг… Крім цього, необхідні протисудомні та противорвотні препарати, які Гліб буде приймати довго…», – пише Вікторія.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку: 5169 3305 0948 8034 (МБФ «Янгол життя»). У призначенні вказати «Благодійна допомога для Гліба Салія, без ПДВ».

e-max.it: your social media marketing partner