Кіровоградські волонтери збирають гроші на реабілітацію собаки

, КП

5783Волонтери Кіровоградської організації захисту тварин «Бім» збирають гроші на реабілітацію собаки, яку їм у жахливому стані підкинули. Про це у Facebook написала волонтерка Катерина Дорош.


«У нас стався надзвичайний випадок – нам прямо під вольєр привезли і висадили нещасного, зачуханого, виснаженого азіата. Сталося це так швидко, що ми не встигли й помітити. Просто зайти на територію сама вона б не змогла. Тим більше, вона йшла в зворотному напрямку», – пише Катерина.


Волонтери розповіли, що собака в жахливому стані. Але вони все одно будуть доглядати собаку та оголошують збір допомоги.


«Люди! Майте хоч якусь совість! Довести собаку до такого стану, а потім підкинути – верх цинізму і ущербності... Це ж навіть не вистачило сміливості зайти і просто поговорити, попросити прийняти собаку! Ну звичайно! Навіщо? Це ж гроші на лікування треба залишити! А так – раз і прилаштували швиденько! Зрозуміло, собаку ми не викинемо, будемо доглядати, але віра в людяність, порядність і хоч якусь мораль в нашому суспільстві згасає з кожним днем. Собаці років п’ять, можливо й менше. Виходячи з його стану, харчувався він, мабуть, чим попало… Назвали Амуром. Він дуже добрий і ласкавий пес… Амур дуже виснажений. На свою породу і розмір він важить від сили 25 кілограмів. Дуже потрібні кошти на придбання відновлюючого комплексу вітамінів, а також на калорійне харчування», – написала волонтер.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 4731 2191 0010 0704 (Дорош Катерина Геннадіївна ) або пожертвувати гроші в скриньки, які є в зоомагазині в центральному сквері, в кав'ярні у ТЦ «Реал» на першому поверсі та в кав'ярні «Крамниця шоколаду» на вулиці Дворцова, 16.

e-max.it: your social media marketing partner