Жительці Добровеличківського району потрібні донори

,

5246Жительці Піщаного Броду, що в Добровеличківському районі, 67-річній Ользі Сабадаш потрібні п’ять донорів з четвертою негативною групою крові.

Три місяці тому почала лікувати серце і ходити на масаж. А що точно болить – не знала ні вона, ні лікарі. Біль пронизував усю грудну клітку. Тільки близько тижня тому з'ясувався діагноз – плазмоцитома (злоякісна пухлина кісткового мозку). Зараз жінка знаходиться на стаціонарі в Кіровоградській обласній лікарні.

– Так, хвороба невиліковна. Але лікарі сказали, що від переливання мамі стане краще. Звісно, вони нам не обіцяють стовідсоткового покращення. Але вона зможе прожити бодай ще трохи і не так страждатиме від болю. Я розумію, що люди більш охоче здають кров маленьким діткам. І я їх розумію. Але ж ми не можемо опустити руки і дати мамі отак от померти. Донори можуть дати їй шанс на життя, – розповідає невістка Катерина.

Наразі терміново потрібно п’ять донорів кров 4(-) групи крові, аби якомога швидше зробити необхідні процедури. Скільки треба буде ще – невідомо.

Контактні телефони: (095) 143-36-31 (невістка Ольги – Катерина), (095) 232-45-18 (донька Ольги – Анжела).

Консультація стосовно донорства за телефонами: (099) 441-39-14, (097) 188-70-09 (координатор обласного осередку АМДУ Ольга Ткаченко).
e-max.it: your social media marketing partner