У Петровому дітям з неблагополучної родини потрібні одяг та іграшки

,

5489У дитячому відділенні Петрівської центральної районної лікарні двоє дівчаток віком три та шість років, яких забрали з неблагополучної сім’ї, потребують одягу та іграшок, повідомляють на своїй сторінці у Facebook активісти громадської організації «Однодумці».

«Просимо вас передати дитячі речі до дитячого відділення чи принести у магазин «НаФонтані» в робочий час», – закликають активісти.

«20 липня 2016 року службою у справах дітей Петрівської райдержадміністрації спільно з районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Петрівським ВП Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області та органами місцевого самоврядування, проведено рейд «Діти вулиці» на території Новостародубської сільської ради. В результаті рейду виявили родину, яка опинилася у складних життєвих обставинах та забрали двох дітей у матері, яка ухиляється від виконання батьківських обов’язків. Наразі дітей влаштували до дитячого відділення Петрівської ЦРЛ та проводять збір документів для подання позовної заяви до суду про позбавлення матері батьківських прав», – повідомляють на сайті Петрівської РДА.
e-max.it: your social media marketing partner