У хворого маленького кіровоградця закінчилися гроші на лікування

, Олена Сідорова

5226У п’ятирічного кіровоградця Ярослава Гейка, який бореться із лейкозом і гепатитом В, майже не залишилося грошей на лікування. Хлопчику треба допомогти зібрати кошти на останній блок хіміотерапії і і крапельниці, повідомляють у міжнародному благодійному фонді «Подих життя».

«Коштів залишилося всього на півтори пачки гептралу… Наш маленький боєць уже на фінішній прямій, вже міг би і блок хіміотерапії закінчити, а значить і основне лікування лейкозу... Якби не гепатит В. Після введеної хіміотерапії у хлопчика знову піднялися печінкові показники і знову розпочалася перерва між блоками. Лікування гепатиту тривале і дороге, тому дитині, як і раніше, потрібна допомога небайдужих», – пише волонтер хлопчика Наталя Селецька.

Зараз на рахунку Ярославчика є близько двох тисяч гривень.

«Якщо врахувати той факт, що упаковка препарату для підтримки печінки коштує близько 1200 гривень, нам вистачить цих грошей на півтори упаковки, тобто приблизно на три тижні лікування», – уточнює волонтер.

Контактні дані: (044) 562-47-42 та (067) 223-44-45 (фонд «Подих Життя») або (099) 03-81-750, (067) 223-46-34 (волонтер хлопчика Наталя Селецька).

Реквізити для допомоги можна знайти за посиланням.
e-max.it: your social media marketing partner