Маленькому Сергійку з багатодітної родини терміново потрібні кошти на лікування

, КП

4823Сергійку Третьякову, якому лише два з половиною роки, терміново потрібні кошти на лікування. Йому діагностували гломерулонефрит – небезпечне захворювання, яке проявляється запаленням ниркових клубочків, внаслідок чого нирки перестають функціонувати, накопичена рідина залишається в організмі, сеча не виділяється, а якщо і виділяється, то кривава, з підвищеним рівнем білка. Батьки хлопчика просять допомогти зібрати кошти на лікування.

– У суботу ми потрапили у лікарню. У Сергійка була висока температура та сеча з кров’ю. Зараз у нього кров накопичується у нирках, нам сказали, що це гломерулонефрит. Також у синочка хворе серце та вже збільшена печінка, мабуть, від великої кількості ліків, які йому зараз дають, – розповідає мама хлопчика Валентина Третьякова.

Жінка зізнається, що на лікування не вистачає грошей. Окрім Сергія, у сім’ї виховують ще чотирьох дітей.

– Зараз нам дуже потрібні гроші хоча б на аналізи – це близько п’яти тисяч. Нам дають списки ліків, ми купуємо все, що кажуть, але грошей катастрофічно не вистачає. Скільки ще нам потрібно бути в лікарні і скільки коштів – я не знаю, – жаліється Валентина.

Батьки просять допомогти врятувати маленького Сергійка.

Детальніша інформація за телефоном: 096-624-25-39 (Валентина Третьякова, мама).

Допомогти можна, перерахувавши кошти на номер картки Ощадбанку: 6706 3500 1044 3490 (Валентина Василівна Третьякова).
e-max.it: your social media marketing partner