Дворічному Дані з Кіровограда терміново потрібні кошти на операцію

,

4812Дворічному кіровоградцю Дані Плитко, у якого нейросаркома м’яких тканин, терміново потрібні кошти для лікування після обстеження в Туреччині, йдеться на сайті «Жити завтра».

«Ситуація дуже важка, кошти на операцію потрібні дуже терміново! Сьогодні (23 травня – «КП») Даня з мамою летять на обстеження до Туреччини. В аеропорту Стамбула їх зустріне представник клініки і перекладач. Кілька днів перед вильотом, пухлина продовжувала рости і турбувала дитину», – пояснює волонтер дитини Наталя Селецька.

Для оплати рахунку на обстеження на рахунок мами фонд перевів 48 450 гривень (1900 доларів). Зараз на рахунку Дані в фонді залишилося 32 200 гривень.

«Ми не знаємо чи буде дійсний рахунок на операцію після обстеження, чи буде актуальна саме така операція, як планувалося раніше, оскільки обстеження може показати інші результати, що відрізняються від думки українських лікарів. У будь-якому випадку сума буде дуже великою і зібрати її потрібно буде дуже швидко! Ми просимо вас не припиняти допомагати хлопчикові. Якщо операція знадобиться терміново, у нас буде зовсім мало часу, щоб закрити цей збір. Якщо відкладати операцію, ми можемо втратити не тільки ніжку, а й дитину…», – пише волонтер. 

 

Детальна інформація за телефонами: 099-038-17-50 або 067-223-46-34 (волонтер хлопчика Наталя Селецька).

Реквізити для допомоги вказані за посиланням

e-max.it: your social media marketing partner