Син бійця з Маловисківського району потребує допомоги на лікування

,

3818Син учасника АТО із села Копанки Маловисківського району 11-річний Ростислав Приходченко потребує допомоги. Хлопчик хворий на гепатит «В» і «С», перебуває на підтримуючій хіміотерапії після лікування, пише «Gazeta.ua».

– Два роки тому в Ростислава почалася застуда. Через два тижні звернула увагу, що важко дихає. В обласній дитячій лікарні сказали, що у Ростислава двостороннє запалення легенів. У плевральній частині виявили рідину. Туберкульоз не підтвердився. Лікувалися в торакальній хірургії. Лікар не міг зрозуміти причину. Направили в онкодиспансер. У сина виявили пухлину між грудною кліткою і внутрішніми органами. Рідина накопичувалася вже і біля серця. Пробивали і відкачували. Ростислав довго ходив із трубками і пляшечками. Пролікувалися. Пухлина нібито зникла, але під час лікування він заразився гепатитом «В» і «С», – розповіла мама хлопчика Віта Шершньова.

Батько хлопчика Сергій Приходченко з липня минулого року перебуває на передовій в зоні АТО.

– Я отримую 400 гривень і син, як інвалід – 1050 гривень. Більша половина грошей іде на ліки. А ще треба купити дитині продукти, бо має добре харчуватися. Якщо треба поїхати в Кіровоград, винаймаю машину. Це близько тисячі гривень. Автобусом не можемо їхати, бо син має слабкий імунітет і йому не можна контактувати з людьми, – додала Віта Шершньова.

Детальніша інформація за телефоном: 096-475-63-94 (мама хлопчика).

 

Реквізити для допомоги: Картка Приватбанку 5168 7572 8171 0014 (Віта Шершньова).

e-max.it: your social media marketing partner