Ветеринару з Кіровограда, який отримав поранення на війні, потрібна допомога

, Олена Сідорова

2618Гранатометник, боєць 17 окремого мотопіхотного батальйону, а у мирному житті – кіровоградський ветеринар Віталій Ткачов, якому вибухом важко поранило ногу, терміново потребує допомоги. Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Ірина Солошенко.

Зараз Віталій лікується у столичному військовому госпіталі. Медики рятують від ампутації ногу. Його чекає довгий період лікування та реабілітації.

– Він не став шукати причини залишитися вдома з семирічним сином і дружиною. Пішов нас з вами захищати, – пише Ірина Солошенко. – 22 січня під Горлівкою був другий день боїв, противник накривав мінами. Як отримав поранення і як його виносили – Віталій не пам'ятає. Все у півсні, від болю і шоку. Потім лікарні і госпіталі: Дніпродзержинськ-Красноармійськ-Дніпропетровськ-Київ. Важко показувати і говорити про поранення Віталія. Поранення в пахову область, пошкоджена нога. На нозі стоять дренажі, щоб уникнути ампутації. Попереду ще пересадка шкіри, і лікування ноги. Він дуже скромний, говорить тихим голосом, допомоги не просить.

Проте волонтери просять підтримати чоловіка та його родину.

Реквізити для допомоги: картка Приватбанку 5168 7572 6122 2378 (Ткачов Віталій).
e-max.it: your social media marketing partner