Донька військового терміново потребує допомоги

,

2280Страшна біда прийшла у сім’ю Юлії та Володимира Ткаченків із Кіровограда. У їхньої трирічної донечки Влади лікарі діагностували злоякісну пухлину третьої стадії. У боротьбі за життя рідної кровинки батьки просять про допомогу небайдужих.

Про діагноз – анопластичну астроцитому – Ткаченки дізналися взимку цього року.

– У березні донечці вже зробили операцію і частково видалили пухлину. Додався ще один діагноз – гідроцефалія. Зараз дитина регулярно проходить курси хімії та променевої терапії. Влада у тяжкому стані, перестала розмовляти, їсть і п’є лише через зонд, – боляче розповідає Юлія і додає: зараз роблять усе можливе, щоб стан донечки поліпшився.

– Далі ми їхатимемо до Києва на обстеження, потім – ще два блоки хімічної терапії, – уточнює мама Влади.

Раніше хвороба себе ніяк не проявляла, дитина нормально розвивалася, вчила вір­шики і гралася.

– Буквально за півдня вона потрапила в реанімацію, симптоми були схожі на отруєння. Я взяла донечку на руки, а вона гаряча, почала непритомніти, – згадує Юля.

Родина припускає, що хвороба почала розвиватися після того, як Владі зробили щеплення.

– Вакцину АКДС їй зробили за два тижні, як їй стало зле. Вже на четвертий день після вакцини донька стала нервовою. Я думала все минеться… Це вакцина стала поштовхом розвитку хвороби, таке може бути, – вважає мама дівчинки.

Зараз Ткаченки усіма силами борються за життя доньки. Батько Володимир був добровольцем на сході країни, та коли з донькою трапилася біда, повернувся додому. Зараз сім’я живе думкою, де взяти грошей на лікування, тому просять відгукнутися усіх небайдужих.

– Доньку потрібно далі лікувати. Це коштує великих грошей. Ми благаємо всіх про допомогу, – звертаються батьки тяжкохворої Влади.

Реквізити: 5168 7572 9628 3072 Ткаченко Володимир (батько Влади)
e-max.it: your social media marketing partner