Медик із Новомиргорода потребує допомоги

,

2041Валентина Криворучко все життя пропрацювала у Новомиргородському пологовому будинку. Вона дарувала жінкам радість материнства, зараз же сама потребує хороших новин. У неї – рак. Потрібні кошти на лікування.

Про свій діагноз – рак матки – Валентина дізналася торік наприкінці січня. Симптоми, яким спершу не приділяла особливої уваги, стали страшним вироком.

– Я медик. Але вчасно не розпізнала симптомів, – розповідає жінка.

Вже у лютому Валентина пройшла променеву терапію, у березні – їй зробили операцію.

– Пухлина злоякісна. Ракових клітин повно. Після операції знову пройшла променеву терапію. У радіології у мене дуже боліла поясниця, інші органи. На Трійцю я відпросилася додому, мені було дуже зле. Почалися проблеми з нирками… Додалася ще купа хвороб, – ділиться своєю бідою Валентина.

Оскільки на лікування необхідні значні кошти, медикові допомагають небайдужі люди.

– Якби не люди – навіть не знаю, що було б. 95% лікування здійснюється за кошти людей. І 5% за власні – двічі соцзахист повертав кошти за лікарняний лист, лікарня. Дівчата з пологового будинку скидалися, усі відділення стаціонару, сусіди, однокласники, рідні та інші люди. Ставили скриньки у магазинах. На операцію всі кошти були людські, – з безмежною вдячністю говорить жінка і вкотре звертається до небайдужих допомогти їй у боротьбі за життя.
 

Картка Приватбанку: 6762468310881556 (Криворучко Валентина Миколаївна)
e-max.it: your social media marketing partner