Допоможіть Матвійкові одужати

,

1672Біда в кіровоградську родину Отрєп’євих прийшла ще влітку. Тоді їхній син – дев’ятирічний Матвій – грався на вулиці з друзями. Хлопці вирішили залізти на дерево, що росло у дворі біля їхньої п’ятиповерхівки. Матвійко не встиг залізти надто високо, проте не втримався і впав на асфальт. З того часу родина рятує руку малого.

Я була вдома, коли весь у сльозах син забіг додому і сказав, що у нього дуже болить рука, – розповідає мама Ірина. – Тоді ми одразу поїхали в травмпункт дитячої обласної лікарні. Там повідомили невтішну новину: у Матвія перелом руки, роздроблений ліктьовий суглоб і йому потрібна операція, щоб скласти всі осколки кістки.

Хлопчика прооперували і наклали гіпс. Батьки сподівалися, що рука у сина зростеться і все буде добре. Проте, коли минув час і зняли гіпс, кінцівка у дитини не розгиналася. Лікарі порадили реабілітаційні процедури аби розробити рухомість руки.

– Ці місяці реабілітації не можу згадувати без сліз, – розповідає Ірина. – Рука в Матвія ніяк не розгиналася, проте масажист наполегливо масажувала і розгинала кінцівку. Син кричав, синів від болю, для нього це були справжні тортури, я закривала вуха, щоб не чути його крику, проте мусила все терпіти, бо сподівалася, що ручка почне діяти. Але минуло кілька місяців, а результату не було жодного. Тоді ми звернулися за консультацією до фахівців Київського інституту ортопедії і травматології.

В інституті зразу з’ясували, чому кінцівка хлопчика не розгиналася: неправильно зрослися осколки кістки, тож потрібна ще одна операція. Не треба пояснювати, що ця операція коштувала родині великих грошей. Аби їх зібрати, батьки продали, все, що могли. Зібрати необхідну суму допомагали родичі, сусіди, колеги...

Руку Матвію прооперували. Його мама розповідає, що лікарям довелося ламати суглоб на осколки і складати їх заново. Тепер на дитину чекають довгі місяці реабілітації і відновлення функцій руки. Ця реабілітація теж потребує значних коштів, яких у родини на сьогодні вже немає.

Батьки Матвія вдячні всім, хто відгукнувся і допоміг зібрати необхідні кошти на операцію. Тепер звертаються до небайдужих людей допомогти сину одужати. Родина вірить, що ручка малого рухатиметься повноцінно і він зможе нарешті відвідувати школу, адже через лікування довелося багато пропустити.

Номер карти Приватбанку батька Матвія: 5167 9823 0017 7323, Отрєп’єв Ігор Миколайович.
e-max.it: your social media marketing partner