Крихітній Вероніці потрібні донори

,

1981Одномісячній Вероніці з села Петрокорбівка Новгородківського району діагностували лейкоз. Зараз маленька дівчинка бореться за своє життя. Медики кажуть, якщо подолає цей важкий період, житиме й далі. Проте зараз мала дуже потребує допомоги небайдужих людей.

– Після пологів нас одразу направили додому. Хоча народилася Веронічка вже з плямами. Я запитала у педіатра, що це таке. Сказали, що це сталося під час пологів, що ці синці пройдуть. Тоді я звернулась до іншого педіатра, але вона сказала звертатися в пологовий. До нас ні сімейний лікар не прийшов за місяць, ні інші лікарі, – бідкається Тетяна.

Правильний діагноз, каже породілля, почула лише в обласній дитячій лікарні.

–Ми приїхали до лікарні, почали здавати аналізи. У дитини виявились підвищені лейкоцити, тромбоцити низькі. Мала була у важкому стані. Тут у нас і виявили вроджений лейкоз. Сказали, що треба було одразу звертатися після народження, – згорьовано розповідає Тетяна.

Медики сказали, що для дівчинки буде дуже важкий місяць, тому батьки з усіх сил борються за життя кровинки. Нині Вероніка отримує хімію, їй призначили курс лікування.

– Якщо вона проживе цей місяць, переборе хворобу, значить буде жити. Поки ми очищаємо білок крові. Нам дуже потрібні донори з третьою групою крові негативною, – каже мама дівчинки і додає, що потрібна також допомога з ліками.

– Деякі ми тут отримуємо безкоштовно, а деякі доводиться купувати. Щотижня по три-чотири упаковки памперсів йде, малятко, чаї дуже дорогі. З таким діагнозом треба великі гроші і ліки. Яких у нас просто немає, – важко констатує Тетяна.

Батьки крихітної Вероніки звертаються до небайдужих людей за допомогою.

Кошти можна перерахувати на картку «Приватбанку»: 5167982301315187.

Телефон Тетяни Ткаченко (мами Вероніки): (099) 204-69-96.
e-max.it: your social media marketing partner