На Кіровоградщині терміново збирають кошти на хіміотерапію для 3-річного хлопчика, який бореться з раком

, КП

17280Кілька місяців тому «КП» публікувала клич про допомогу у зборі коштів для 3-річного Максимчика Козулі з села Веселівка Кетрисанівської громади. Майже пів року тому у малюка виявили гостру лімфобластну лейкемію (рак крові першої стадії). Нині хлопчик пройшов уже два курси хіміотерапії. Лікування допомагає. Попереду ще один важливий блок хіміотерапії, на який у мами хлопчика немає грошей. Тому вона знову просить підтримки небайдужих.

– На щастя, лікування діє. Мій син в ремісії. Однак, попереду ще один третій блок. І це ще не все. Після сину доведеться приймати ще суху хімію. Якщо він буде стабільно в ремісії, тоді йому призначать курс вітамінів для відновлення організму, – розповідає мама Максима – Сніжана.


17281За словами, жінки саме завдяки небайдужим людям вона має змогу лікувати сина.


– Що першу, що другу хімію я змогла оплатити завдяки підтримці рідних і навіть не знайомих мені людей. Я дуже вдячна кожному, хто дарує шанс на життя моєму сину. Дай Бог кожному, щоб їхнє добро повернулося в подвійному розмірі. Я не знаю, що б я робила без цієї підтримки, – зі сльозами на очах дякує мама Максима.


Сніжана також зазначила, що пишається своїм сином, адже він боєць, який бореться за життя.


– Попереду ще багато обстежень і ліків. Але мій Макс сильний. Я вірю. Ми з ним впораємось, якби тяжко не було. Єдине, що нам необхідно це знову підтримка небайдужих людей. Я змушена знову просити про фінансову допомогу. Кожного дня я витрачаю чималі суми, які непід'ємні для мене однієї. Я можу кожному показати купу чеків, які я всі збираю. Щоб люди знали і бачили, я не витрачаю ці гроші просто так, – додала жінка.

Допомогти можна, переказавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 4991 3356 7352 (Козуля Сніжана Михайлівна – мама хлопчика).

Контактний номер: (098) 859-83-78.

Текст: Альона Копотій
Фото: надане родиною

e-max.it: your social media marketing partner