У реанімації після ДТП. На Кіровоградщині збирають кошти на лікування 27-річного чоловіка

, КП

12160«КП» уже розповідала про Сергія Сухотіна з села Роздолля Компаніївської громади. 24 січня він постраждав в аварії у Новгородці. Його із понівеченої автівки дістали рятувальники та передали лікарям. Чоловіку терміново шукали донорів крові. Завдяки небайдужим, які відгукнулися на прохання, за пів дня вдалося знайти необхідну кількість. Нині Сергій в обласній лікарні у реанімації у важкому стані. На його лікування потрібно понад 300 000 гривень. У родини таких грошей немає, тому знову просять небайдужих про допомогу.

– У результаті аварії Сергій отримав перелом ключиці, закритий перелом гомілкової кістки та відкритий перелом стегнової кістки, через що втратив понад два літри крові. Зараз йому необхідна операція, однак через сильний забій легенів, її поки зробити не можуть. Як нам сказали лікарі, на лікування Сергія необхідно багато коштів, мова йде про суму понад 300 000 гривень, – розповідає сестра постраждалого Юлія Сухотіна.

Крім цього, за її словами, після операції на Сергія чекає довготривала реабілітація, яка також коштує багато грошей.

– Наразі наш тато захищає країну і знаходиться в бойових точках. Мій ще один брат Юрій також військовослужбовець, отримав поранення, втратив кінцівку і зараз на реабілітації в Німеччині. А тепер ще й сталася така біда з Сергієм, – додала Юлія.

Допомогти можна, перерахувавши посильну суму коштів на картку: 4149 4998 0096 1417 (Юрій Сухотін – батько. Картка у користуванні родини)

 

IMG 20230125 152533 040

e-max.it: your social media marketing partner