Журналіст із Новоархангельська потребує коштів на лікування після інсульту

,

11763Біда прийшла у родину 72-річного Петра Цимаховського із Новоархангельська Голованівського району. У чоловіка стався другий інсульт. Два тижні лікування вичерпали всі фінансові можливості родини пенсіонерів. Медики дають надію на те, що чоловік зможе хоча б пересуватися самостійно, якщо продовжити лікування і пройти реабілітацію в оздоровчому центрі, проте грошей на це у родини немає. Валентина Цимаховська сподівається на допомогу небайдужих.


– Два роки тому в чоловіка стався перший інсульт, а місяць тому – другий. Два тижні був у новоархангельській лікарні, у день на ліки витрачали майже тисячу гривень. Але гроші закінчилися дуже швидко, бо він отримує пенсію 2600 гривень, а я – 2200. Змушена була забрати його додому, бо лікувати більше немає за що, – розповідає дружина.


Жінка каже, переживають фінансову скруту, бо нещодавно вона також перенесла дві операції. Зверталася за допомогою в органи влади, до депутатів, проте ніхто не відгукнувся.


Нині Петро Цимаховський ледве пересувається по кімнаті з милицею. У нього паралізовані праві кінцівки.


– Ми прожили чесне життя, ніколи ні в кого нічого не просили. Чоловік більше 40 років працював журналістом у районній газеті «Колос» і я працювала на державній службі, а заробили таку мізерну пенсію, що зараз навіть на лікування не маємо грошей, – плачучи каже дружина.


Допомогти можна, перерахувавши гроші на картку «Приватбанку»: 5168 7574 2843 5095 (Валентина Цимаховська)

 

текст: Любов Попович

e-max.it: your social media marketing partner