Мамі двох дітей із Новомиргорода потрібні кошти на термінову операцію

,

11595Біда несподівано спіткала родину Бодюл із Новомиргорода. Мамі двох неповнолітніх дітей, 35-річній Яні у липні діагностували нейроендокринну пухлину з множинними метастазами у печінці II ступеня. За три місяці обстежень і лікувань родина вичерпала всі свої заощадження, тому вкрай потребує фінансової підтримки на лікування.

– Яна добре себе почувала, ніщо не передвіщало біди. У кінці червня раптово заболів живіт. Поїхали в лікарню, там пролікували і сказали, що печінка збільшена. Дали направлення в обласний центр у Томоклініку, а там приголомшили діагнозом – печінка уражена метастазами, в подальшому під час діагностування виявили і їхню причину – пухлина в кишківнику. Запропонували гормонотерапію, яка повинна призупинити ріст пухлини і метастаз, але гарантії повного одужання немає. Тому вирішили проконсультуватися в інших медичних закладах, – розповідає чоловік Яни – Андрій.

Так Яна опинилася у Києві в Націо­нальному інституті хірургії і транс­плантології імені Шалімова. Там сказали, що шанс на одужання є, якщо зробити пересадку печінки від родинного донора. Батьки не підійшли за віковими обмеженнями, чоловік – через перенесені гепатити. Рідний брат Євген погодився стати донором, але, на жаль, після обстеження вияви­лося, що за станом здоров’я це також не можливо.

– На консультації в інституті раку нам порадили поїхати на обстеження у клініку Туреччини, там у Яни виявили ще метастази в лімфовузлах, які разом із пухлиною успішно вирізали у понеділок, 27 вересня. А трансплантацію печінки доведеться чекати. Яну вже поставили у чергу. Це поки перша операція, скільки їх буде далі – поки ми не знаємо, як і того, які суми коштів для цього необхідні. Це питання індивідуальне та залежить від розвитку хвороби, – розповідає Андрій.

Ситуацію ускладнює й те, що злоякісна пухлина дала негативні побічні дії на серце. Аби жінка перенесла операцію із трансплантації, їй треба зробити операцію на серці. Тому фінансові витрати родини на лікування дружини і мами очевидно будуть дуже великі. Рідні сподіваються на допомогу небайдужих. Кожна гривня дає шанс молодій жінці врятувати життя.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на номер особового рахунку в АТ КБ «Приватбанк»: 5168745106119206.
Для поповнення в інших банках
IBAN: UB683052990000026200908438599
в АТ КБ «Приватбанк», Київ
РНОКПП одержувача: 3146619509
Призначення платежу: Поповнен­ня рахунку Бодюл Я.В.

Також кошти можна перерахувати на картку «Приватбанку»: 5168 7427 1653 3710 (чоловік – Бодюл Андрій Вікторович).

Детальна інформація за телефоном: (099) 604-37-21

текст: Любов Попович
фото: надане родиною
e-max.it: your social media marketing partner