Маленькому хлопчику з Кіровоградщини потрібна допомога для боротьби з пухлиною мозку

,

10923Шестирічному Віті Шевчуку із села Озера Світловодського району вкрай необхідна фінансова допомога небайдужих. Днями хлопчику видалили пухлину головного мозку. Нині він у Кропивницькому в реанімації обласної дитячої лікарні. Вже за кілька днів йому необхідно робити ще одну операцію. Батьки благають про допомогу, адже всі гроші вже витратили на лікування сина.

10924– Для нас хвороба сина стала дуже несподіваною. Помітили у нього косоокість. За направленням лікаря поїхали в обласну дитячу лікарню на консультацію до окуліста. Нас там залишили у стаціонарі для обстеження. Коли зробили МРТ, виявили пухлину в головному мозку, – розповідає мама Олена Шевчук.

Хлопчика прооперували, нині він у реанімації. Мама каже, стан сина стабільний, проте до тями приходить тяжко, бо в мозку збирається рідина.

– Віті треба робити ще одну операцію з відкачування рідини з мозку. Скільки на неї треба грошей – поки не знаємо. Зараз щодня витрачаємо по півтори тисячі гривень на реабілітацію. Але ще чекаємо результатів аналізів, яка це пухлина – доброякісна чи злоякісна. Від них залежатиме подальше лікування. Скільки воно ще потребуватиме коштів – навіть не уявляємо. Дуже просимо про допомогу, аби врятувати життя синочку, – благає мама Олена.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту «Приватбанку»: 5168 7574 0531 7530 (Шевчук Олена Вікторівна). Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: (093)865-66-07 (батько Олег)

текст: Любов Попович
фото: надане родиною
e-max.it: your social media marketing partner