19-річному кропивничанину, який зламав хребет, терміново потрібні гроші на операцію

,

IMG 20200709 220324 290Відпочинок біля водойми обернувся для жителя селища Нове Анатолія Баутіна бідою. Хлопець заходив у воду, послизнувся і невдало впав. Внаслідок падіння зламав 5 і 6 відділи хребта. Нині він перебуває в обласній лікарні у тяжкому стані. Терміново потрібно міняти диски. Родина зібрала всі заощадження, щоб оплатити диски, але на саму операцію коштів уже не вистачає. Рідні просять усіх небайдужих допомогти. 

-  Толя з друзями відпочивав у Калинівці біля ставу. Він навіть не пірнав, а просто зайшов у воду, щоб скупатися, послизнувся невдало впав. Він пішов під воду, хлопці це помітили і зразу кинулися до нього. Витягли на берег, а він уже не міг ворухнути ні ногами, ні руками. Викликали швидку, доставили в обласну лікарню,  а тут лікарі ошелешили – перелом хребта, - розповідає дружина батька хлопця – Людмила.

IMG 20200709 220326 428-  Він пірнув, ударився головою об дно і вже не міг сам пливти, оскільки зразу відмовили руки й ноги. Тут перелом п’ятого хребця і пошкодження спинного мозку. Стан потерпілого тяжкий, але він у свідомості, - розповів завідуючий нейрохірургічним відділенням Кіровоградської обласної лікарні Ігор Ярошенко.

Жінка повідомила, що лікарі наполягають на терміновій операції зі заміни дисків. На диски родина зібрала необхідні 37 тисяч гривень, але на операцію коштів уже немає.

Рідні дуже сподіваються на допомогу небайдужих, бо і самі багато допомагають іншим. Батько Анатолія – Володимир Скрипінченко, відомий волонтер, з перших днів подій на Донбасі допомагає нашим бійцям. Сьогодні його син потребує невідкладної допомоги. 

Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту ПриватБанку: 4149 4991 2788 9416 (Людмила Ваховська – дружина батька). Телефон для довідок: (050) 660-11-61.

 

текст: Любов Попович 

e-max.it: your social media marketing partner