Дев'ятикласник із Добровеличківського району потребує дороговартісних ліків

,

1012214-ти річний Олександр Кохно з Піщаного Броду Добровеличківського району потребує коштів на пожиттєві ліки. Діагноз «неспецифічний виразковий коліт, тяжка форма» Олександру діагностували рік тому.

– Коли син справляв природню нужду, почав помічати виділення крові. Занепокоїлися, звернулися в районну лікарню. Після лікування нас відправили в дитячу обласну лікарню. Звідти для підтвердження діагнозу – в Охмадит. У Саші аутоімунне захворювання. Діагноз встановили торік у березні. Йому підібрали терапію, але вона неефективна. Вагу він не набирав, з’явилися болі в животі. Хвороба прогресує… Лікарка переглянула лікування і призначила інший препарат «Ремікейт». Його в наявності в Україні немає. Кілька разів замовляли з Туреччини. Вартість одного флакону від 10 до 12 тисяч гривень. Нам призначили лікування ним на рік, а це – понад сто тисяч гривень. До того ж, щомісячно купуємо інші необхідні ліки для Саші, – розповідає «КП» мама хлопчика Марія.

У сім’ї двоє дітей, є ще молодша сестричка. Обоє батьків працюють – мама продавцем, батько водієм. Втім, усі заощадження сім’я вже витратила на лікування сина. Тому змушені звернутися до небайдужих людей допомогти їхньому сину.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту «ПриватБанку» 5168 7427 1132 9627 (отримувач – Кохно Марія Вік­­торівна, мама).

 

текст: Вікторія Семененко

фото: з домашнього архіву

e-max.it: your social media marketing partner