Жителю Вільшанки потрібно 120 тисяч на заміну кульшового суглоба

, КП

1006929-річний Дмитро Драндалуш із Вільшанки потребує допомоги небайдужих. Минулого літа молодий чоловік порався по господарству, впав і зламав ногу. Згодом з’ясувалося, травма серйозніша, ніж спочатку думав Дмитро. На мові лікарів діагноз звучить як «застарілий перелом шийки стегнової кістки зі зміщенням уламків». Якщо сказати простою мовою, наразі замість кульшового суглоба у Дмитра під шкірою – каша. Якщо не замінити суглоб, чоловік буде інвалідом до кінця життя.

Дмитро розповідає, його мучить постійний хронічний біль, важко обходити самого себе, робити такі банальні речі як прийняти душ, випрати речі. Через біль майже не спить.

Близько двох місяців чоловік живе в обласному центрі соціально-психологічної допомоги. У Кропивницькому Дмитро опинився за направленням соц­­працівників Вільшанки. У центрі кажуть, іншого виходу не було – у будинку Дмитра пічне опалення, а через стан здоров’я він навіть не зміг заготовити дрова.

Допомогти Дмитрові Драндалуші нікому. Через тяжку хворобу того ж фатального літа з життя пішла його мама. Вона була єдиною рідною людиною. Тепер він лишився зовсім один.

У центрі соціально-психологічної допомоги розповідають, чоловік упав у повну депресію через відсутність підтримки та коштів на лікування. За висновками лікарів, Дмитрові негайно потрібна операція, яка коштує 120 тисяч гривень, її готові зробити миколаївські лікарі.

– Маю мрію прожити якомога довше та цікавіше життя, створити власну родину, відчувати себе потрібним, – розповідає Дмитро і додає, понад усе хоче одужати, одружитися і стати батьком.

 



Допомогти Дмитрові можна перерахувавши кошти:

Філія – Кіровоградське обласне управління АТ «Ощадбанк».
Номер картки: 4790 8200 1633 1289.
Картковий рахунок №UA 663234750000026208000208692.
МФО 323475. Код отримувача 3308505976.
Отримувач: Драндалуш Дмитро Олександрович.
Призначення платежу: благодійна пожертва.

 

текст: Ірина Павленко

фото: із соцмережі

e-max.it: your social media marketing partner