Восьмирічному хлопчику з Кропивницького потрібна фінансова допомога на лікування раку нирки

,

09134Пухлина Вілмса (нефробластома) дуже підступно спіткала восьмирічного Артура Проня з Кропивницького. Хлопчика після спортивної травми прооперували в обласній дитячій лікарні і під час операції лікарі побачили пухлину четвертої стадії і метастази. Зараз Артур пройшов блок передопераційної хіміотерапії, далі – операція з видалення нирки і тривале лікування. Батьки шоковані сумами, які треба на операцію, і просять усіх небайдужих про допомогу.

– Пухлина розвинулася дуже швидко і безсимптомно. Артура нічого не боліло, ми помітили просто, що у нього наче виріс бік. А коли після отриманої травми звернулися в лікарню, то під час операції лікарі побачили новоутворення, – розповідає мама хлопчика – Оксана Пронь.

Артур уже пройшов передопераційну хіміотерапію, яка мала б зменшити розміри пухлини і зупинити метастази. Наступного тижня хлопчик пройде обстеження, за результатами якого лікарі визначатимуться з операцією.

– Після обстеження нас скерують у Київ і вже там лікарі прийматимуть рішення, потрібна одна операція чи кілька. Потім знову хіміо- і променева терапія. Зараз лікарі нас орієнтують, що лікування триватиме не менше року, – каже мама хлопчика і додає, Артур розуміє усю серйозність хвороби, але тримається бійцем.


Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту Приватбанку: 5168 7573 5009 8507 (Олександр, тато)
Довідки за телефоном: (095) 752-50-78 (Оксана, мама)
e-max.it: your social media marketing partner