Дев’ятирічному хлопчику з Кропивницького терміново потрібні кошти на боротьбу з раком

,

08873Історія здійснення мрії дев’яти­­річного Андрійка Диренка з Кропивницького днями вразила усіх телеглядачів. Хлопчик уже два роки бореться з раком. Ембріональна рабдоміосаркома вразила малий таз і пустила метастази. Андрій переніс кілька операцій і нині йому необхідно зробити чергове обстеження, яке визначить, чи треба йому ще оперативні втручання. На це обстеження треба шість тисяч гривень, але для родини хлопчика ця сума завелика, бо ще має більш як чотири тисячі боргу за попереднє лікування.


– Наш Андрійко – боєць. Після операції в Києві він дуже довго не міг ходити. Мама навіть вивозила його на ліжку на подвір’я лікарні, щоб він міг подихати свіжим повітрям. Увесь час, поки лежав, він дивився серіал «Одного разу під Полтавою» і мріяв познайомитися з актором Юрієм Ткачем. І його мрія здійснилася з допомогою телевізійників. Більше того, Андрійко навіть зіграв епізодичну роль у серіалі. Коли він опинився на знімальному майданчику, навіть забув, що пересувається на милицях. Залишив їх і пішов сам, – розповідає про свого підопічного директорка Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Наталія Селецька.

Утім боротьба з недугом у Андрійка Диренка ще триває. Йому терміново треба зробити комп’ютерну томографію і МРТ. За результатами обстеження лікарі визначатимуться з подальшим лікуванням. На обстеження потрібно шість тисяч гривень, проте родині зібрати ці кошти важко, бо ще є понад чотири тисячі боргу за попереднє лікування. Наталя Селецька звертається до усіх небайдужих допомогти, адже це не така велика сума, але ці гроші допоможуть хлопчику у важкому двобої з раком.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на реквізити Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя»: ПАТ КБ «Приватбанк,

р/р 26006052917335, МФО 323583, ЄДРПОУ 40707580.

Номер карти Приватбанку для поповнення через Приват24: 5169 3305 0948 8034

Довідки за телефонами: (099) 038-17-50 (Наталія), (098) 003-19-29 (Ольга)

 

текст: Любов Попович

фото: Благодійний фонд

e-max.it: your social media marketing partner