Чоловіку з Кропивницького району потрібно сто тисяч гривень, щоб стати на ноги

,

07968Трагічний випадок прикував 38-річного Сергія Шлянчака з села Федорівка Кропивницького району – батька багатодітної родини, до ліжка. Торік восени чоловік поліз на дерево обпилювати гілки і впав. У результаті отримав травму хребта – перелом двох хребців і зміщення третього. Аби стати на ноги Сергію потрібна операція, на яку треба зібрати сто тисяч гривень. Таких грошей у родині немає.

– У жовтні поліз обпилювати гілки на дерево і невдало впав. Отримав перелом двох хребців, третій змістився на півтора сантиметра і затиснув нерв. У результаті у мене відібрало ноги. Зараз ледве можу зробити кілька кроків біля дивана з милицями, увесь час лежу, бо не можу довго навіть сидіти, – розповідає Сергій і додає, лікувався в районній і обласній лікарнях.


Лікарі одностайні – треба робити операцію, яка коштує сто тисяч гривень.


– У нас таких грошей немає. Виховуємо трьох маленьких дітей, мені довелося залишити роботу, бо треба доглядати і дітей, і хворого чоловіка. Тож зараз ми обоє безробітні, – бідкається дружина Віра і дуже сподівається на допомогу небайдужих.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту «Райффайзен банк Аваль»: 4188 3701 3378 1735 (Сергій Олександрович Шлянчак).


Довідки за телефоном: (099) 720-83-22 (Віра, дружина).


Фото: надане родиною

e-max.it: your social media marketing partner