Важкохвора Сашуня з Благовіщенського району потребує грошей на лікування

,

07928«КП» уже просила про допомогу дев’ятирічній Олек­­санд­­рі Шевчук із села Шамраєве Благовіщенського району. Дівчинка народилася з багатьма вадами, внаслідок чого все своє життя бореться з важкими недугами. Вона вже перенесла кілька операцій і потребує подальшого лікування, на яке потрібно зібрати більш як 5 тисяч доларів. Для родини ця сума непосильна. Мама Саші благає про допомогу небайдужих.

– Сашуня від народження має важкі діагнози, вроджені вади розвитку спинного мозку, сечовивідної системи, порушення розвитку тазових органів, нетримання сечі та калу, ниркову недостатність, двосторонній гідронефроз та інші. За свої дев’ять років пережила шість важких операцій в Україні і закордоном, – розповідає мама дівчинки – Анна і додає, після операції на спинному мозку дитина потребує обстеження для вирішення подальшої операції на нирках.

Зараз Саша змушена постійно ходити у памперсах, кожні чотири години потребує катетеризації, але не зважаючи на це, вона намагається з усіх сил радіти життю.

– Після операції на спинному мозку, яку Саші зробили в Ізраїлі, потрібно там продовжити лікування. Ціна здоров’я моєї дитини – 5150 доларів. Для мене це непосильна сума, бо виховую дитину сама, – бідкається мама дівчинки і благає усіх небайдужих про допомогу.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту Приватбанку: 5168 7573 8194 3846 (Шевчук Анна)

Телефон для довідок: (098) 297-91-86 (мама Саші)

 

фото: архів «КП»

e-max.it: your social media marketing partner