Восьмирічна Сашуня з Благовіщенського потребує допомоги

, Олена Сідорова

03953Восьмирічна Олександра Шевчук із Благовіщенського потребує фінансової допомоги небайдужих на операцію, повідомила «КП» її мама – Анна. Щоб одужати, дитині треба 30 тисяч доларів.

Сашуня народилася з багатьма важкими діагнозами – вроджена вада розвитку спинного мозку, вроджена вада розвитку сечовивідної системи, порушення тазових органів, нетримання сечі та калу, ниркова недостатність, двосторонній гідронефроз, двосторонній міхурово-сечовідний рефлюкс. За свої вісім рочків пережила вже п’ять важких операцій в Україні і за кордоном, – розповідає мама дівчинки.

Зараз дитина терміново потребує ще однієї нейрохірургічної операції на спинному мозку в Ізраїлі.

– Через порушення тазових органів Сашуня змушена ходити в памперсах, витримувати кожні чотири години катетеризацію… Незважаючи на це, моя донечка відвідує школу, старається з усіх сил радіти життю, – наголошує Анна.

Лікарі попередили, що якщо якнайшвидше не вирішити проблему з натягнутим спинним мозком, у дитини може статися частковий або повний параліч кінцівок.

– У Саші вже з’явилися деформації ніжок і спини. Ми дуже надіємося на вашу допомогу. Ціна здоров’я моєї дитини – 30 тисяч доларів. Мені самій ніколи не зібрати такої суми, – додала мама.

Детальна інформація за телефоном: (096) 146-13-18 (Анна Шевчук).

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7572 9322 8740 (Анна Шевчук).

e-max.it: your social media marketing partner