Аби назбирати грошей на ліки від раку, Анна робить картини з монет

,

03211Кіровоградка Анна Дірюченко бореться з раком грудей. Нещодавно жінці видалили пухлину, попереду ще кілька курсів хіміотерапії. Для неї потрібно придбати медпрепарат, одна ампула якого коштує понад сорок тисяч гривень, а таких потрібно з півтора десятка! Аби зібрати кошти на лікування, жінка робить картини з монет і продає.

– У лютому дізналася, що у мене пухлина, а в березні вже прооперували і вставили імплант. Це моя донечка мене врятувала. Ми гралися­ і вона якось придавила мені груди, я відчула, що там є якась гуля. Дякувати Богу, вчасно звернулася до лікарів. Зараз ще загоюється післяопераційна рана, а потім потрібно проходити хіміотерапію, – розповідає жінка.

Днями Анна отримає результати аналізів, за якими лікарі визначать, скільки курсів хімії треба призначати. Однак, крім хіміотерапії, жінці ще потрібно прийняти 14-17 курсів «Герцептину».

– Це медпрепарат, який призначають разом із хіміотерапією. Одна ампула коштує 44 тисячі гривень, а таких потрібно від 14 до 17. Таких коштів у нашої родини немає, – бідкаєть­ся­ вона.

Аби назбирати грошей на лікування, жінка почала робити картини з монет.

– Це грошові дерева. Знайомі і друзі приносять мені дріб’язок, а потім купують готові картини, – ділиться Анна і просить усіх, кому не байдужа її доля, допомогти побороти рак.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту «Приватбанку»: 5168 7573 2414 4379 (Анна Дірюченко)

Телефон для довідок: (066) 94-59-223 (Віталій, чоловік)

 

03212

 

фото: із соцмереж

e-max.it: your social media marketing partner