Аня з Голованівського району продовжує бій за життя

,

02607Про 26-річну Аню Островерху з села Табанове Голованівського району «КП» уже розповідала. У дівчини рідкісний діаг­ноз – муковісцидоз. Вона задихається. Ані збирали кошти на кисневий концентратор. Тоді завдяки небайдужим украї­нцям вдалося закумулювати майже 120 тисяч. Втім боротьба Ані за життя триває. Щомісяця їй доводиться шукати 29 тисяч гривень. Працюють батьки, намагається і вона сама, але арифметика все одно не сходиться.

Аня щойно закінчила стаціонарний курс антибіотиків внутрішньовенно і для збереження результату вкрай необхідно продовжити лікування вдома. На наступні два місяці їй призначили антибіотик «Коломіцин» інгаляційно. Саме він – найефективніша зброя в боротьбі з важкою інфекцією.

Деякі ліки дівчина отримує за рахунок бюджетних коштів, але «Коломіцин» і ще кілька життєво необхідних препаратів до цього переліку не входять.

Аня постійно подає запити до місцевого бюджету, бере участь у пацієнтському русі, який домагається повноцінного фінансування з боку держави, проте все це вимагає часу. А муковісцидоз зволікань не прощає. Лікування потрібне сьогодні. Сума збору – майже 60 тисяч гривень.

Допомогти можна, перерахувавши кошти: ПАТ КБ «ПриватБанк» (у гривнях), Код ЄДРПОУ 38662944, МФО: 300711, р/р 26007052730058. Одержувач БФ «Відкриті долоні». Вказати призначення платежу: «Добровільна пожертва на програму для Островерхої Анни».

Додаткову інформацію можна отримати у координатора фонду за номером: (066) 817-17-09 (Ольга).

 

фото: ubb.org.ua

e-max.it: your social media marketing partner