Жінці зі Знам’янки, яка ледь ходить, потрібно 45 тисяч гривень на операцію

, КП

02463Ірині Олізько зі Знам’янки потрібна допомога небайдужих. Після видалення гриж і пухлин на хребті, у жінки почала відмовляти нога. Зараз жінка без сторонньої допомоги ходити не може. Знову стати на ноги Ірині допоможе ще одна операція, але фінанси родини вже вичерпані.

– Влітку минулого року мені видаляли грижі на хребті і виявили на ньому ще й дві пухлини. На щастя, вони були доброякісні і в грудні мені їх також видалили. Але після хірургічного втручання у мене відмовила ліва нога. Ще одна операція і три місяці лікування результатів не дали. Зараз я ледь пересуваюсь на ходунках або з чиєюсь допомогою, – жаліється «КП» Ірина.


Аби знову стати на ноги, жінці потрібно зробити чергову операцію, але після тривалого лікування грошей на неї зовсім немає.


– Я звернулася в Київський інститут нейрохірургії. Мені готові там допомогти – необхідна ще одна операція, яка коштує 45 тисяч гривень. У моєї родини таких грошей не має, оскільки дві операції і лікування в стаціонарі забрали все. Прошу небайдужих людей допомогти стати на ноги, а не сісти в інвалідний візок, – звертається Ірина.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 4978 2517 1855 (Ірина Василівна Олізько).


Детальніше за телефонами: (050) 681-68-83 або (097) 150-86-72.

e-max.it: your social media marketing partner