Самотня мати зі Знам’янки благає врятувати її онкохвору доньку

, КП

02386Двадцятирічній Ірині Мариненко зі Знам’янки діагностували саркому тіла матки з ураженням кісток тазу, яка викликала численні ускладнення. Лікування не дає бажаного ефекту. Дівчину направляють в Інститут раку в Києві, але фінанси родини вже вичерпані. Мама Ірини – Тетяна, яка самотужки виховує трьох дітей, благає небайдужих допомогти врятувати доньку.

– На початку вересня 2016 року доньці поставили діагноз фіброміома і зробили операцію. Але в Іри все одно болів живіт і в липні 2017 року зі Знам’янської лікарні її направили у Кіровоградський онкодиспансер. Доньці діагностували саркому матки тіла з ураженням кісток тазу. Її знову прооперували і назначили два курси хімії, – розповідає «КП» мама Ірини – Тетяна.


Однак лікування не дає бажаного ефекту, а хвороба викликає укладення.


– Спочатку Ірі назначили два курси хіміотерапії, яка не допомогла, і доньці стало тільки гірше. У неї взяли аналізи, які відправили у Бельгію. Тамтешні лікарі підібрали інший препарат для хімії. Шостого березня Іра пройшла вже шостий курс. Препарат дає певний ефект, але не такий, який хотілося б. Більше того хвороба вразила пряму кишку, черевну порожнину, сечовий міхур, сечовід, замість нього вставили трубочку, пухлина почала проростати назовні. Часто відкриваються кровотечі, – жаліється Тетяна.


Далі на Ірину чекає обстеження в Інституті раку, але грошей на лікування вже зовсім немає.


– Через таку складну ситуацію лікарі виписали направлення в Інститут раку, де після обстеження призначать інше лікування і, ймовірно, що робитимуть ще одну операцію. Але грошей зовсім немає. Я сама виховую трьох доньок. Окрім Іринки, у мене ще 12-річна Яна і 4-річна Софійка. Нам допомагали зібрати кошти на лікування родичі, друзі, малознайомі люди, міська рада. Без допомоги небайдужих наша родина не впорається. Якщо хтось може допомогти, допоможіть, будь ласка, – звертається Тетяна.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4731 2191 0601 4859 (Мариненко Тетяна Миколаївна, мама).

e-max.it: your social media marketing partner