В Охматдиті прооперували руфера, який зірвався з багатоповерхівки

, КП

02164Кіровоградського руфера Владислава Гавриленка, який рятуючи друга від падіння, сам зірвався з багатоповерхівки, прооперували в столичній клініці Охорони матері і дитини. Підлітку зробили складну операцію на обличчі – вставили дороговартісні титанові імплантати.

– Владику заново ламали і збирали щелепу. Йому зробили великий розріз від вуха до підборіддя. Вставили кілька титанових імплантатів. Операція безкоштовна. Але необхідно розрахуватися за пластини і комплектацію до них, а також за деякі медикаменти, – розповідає «КП» мама Влада – Альона. – У яку суму обійдеться це все – ще точно не знаю, близько 50 тисяч гривень. Попереду ще тривале лікування і реабілітація.


Жінка дякує усім, хто допомагає і підтримує Влада у такій складній ситуації.


– Лікарі зробили усе, що могли, щоб мій син зміг, наскільки це можливо, повноцінно жити, за що я їм дуже вдячна. І дуже дякую усім, хто нас зараз підтримує і допомагає, – каже Альона.

Нагадаємо, першого лютого 15-річний Владислав Гавриленко зірвався з пожежної драбини багатоповерхівки. Хлопець отримав численні травми. Друг постраждалого – Артем, розповів «КП», що вони видерлися на багатоповерхівку, аби сфотографувати місто. Втім драбина, якою підіймалися хлопці, почала обриватися і Влад упав із висоти третього поверху.


Пізніше «КП» вдалося поговорити з мамою Влада – Альоною. Жінка певна, син рятував друга.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7551 0422 7653 (Гавриленко Альона Павлівна – мама).

e-max.it: your social media marketing partner