Для Сашка, у якого пухлина головного мозку, триває збір коштів

, КП

02014Нещодавно «КП» розповідала про 14-рчного Олександра Міхеєва з Кіровограда. Чотири роки тому від раку помер його батько, а торік лікарі діагностували онкозахворювання й у мами. Тепер із пухлиною головного мозку бореться сам Сашко. Зараз підліток знаходиться у Києві в Інститут нейрохірургії імені Ромоданова. Родина зовсім не має коштів на лікування, а тому звертається до всіх небайдужих допомогти.

– 16 січня Саша потрапив в обласну дитячу лікарню. У нього виявили пухлину головного мозку, яка зачіпає одразу лобову, тім’яну і скроневу частини й до всього знаходиться досить глибоко. Також зараз у нього дуже ослаблена права сторона тіла. Його направили в Інститут нейрохірургії у Києві, – розповідала «КП» сестра Олександра – Ксенія.

Київські лікарі попередньо озвучили ціну лікування – 120 тисяч гривень. Але для родини Сашка така сума непідйомна.

– Наразі лікування ще не призначили, бо досі проводять обстеження. Сказали, що пухлина не має чітких меж. Лікарі мають визначитися, потрібна буде променева терапія чи операція… Від цього залежатиме вартість лікування, але попередньо сказали, що необхідно близько 120 тисяч гривень. Тому ми зараз продовжуємо збирати кошти. Нам уже весь Кіровоград допомагає, вдячні кожному, – говорить Ксенія.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7573 3340 0200 (Міхеєва Людмила Григорівна – мама.

Деталі за телефоном: (066) 845-96-06 (Ксенія Міхеєва – сестра).

e-max.it: your social media marketing partner