Онкохворому чоловіку з Помічної до кінця тижня потрібно зібрати 200 тисяч гривень на операцію (ЗБІР ЗАВЕРШЕНО)

, КП

01903Федору Пономарьову з Помічної Добровеличківського району терміново потрібна фінансова допомога. Три тижні тому 41-річному чоловіку встановили діагноз – третя стадія раку сечового міхура. На 19 січня чоловіку призначили операцію, вартість якої близько 200 тисяч гривень. Але таких грошей у родини немає, а тому благають небайдужих допомогти.


– Дізналися про хворобу чоловіка три тижні тому. Федя звернувся до лікарів, його направили на обстеження у Кіровоградський обласний онкодиспансер. Там сказали, що у нього третя стадія раку сечового міхура і направили на консультацію в Інститут раку. В Інституті діагноз підтвердили і сказали, що потрібно терміново робити пластику сечового міхура. Після такої операції він зможе далі жити звичайним життям. Також пропонують видалити сечовий міхур і від нирок вивести дві трубки. Але після такої операції, за словами лікарів, він проживе кілька років і все одно мучитиметься від болі, – розповідає «КП» дружина Федора – Віталія.


Пластика сечового міхура коштує близько 200 тисяч гривень. Жінка благає допомогти зібрати кошти на лікування.


– Вартість такої операції – шість-сім тисяч доларів. Ми назбирали лише 50 тисяч гривень. Продавати вже немає що. Гроші потрібні терміново – операцію призначили на 19 січня. Ми не знаємо вже де шукати і в кого просити, – крізь сльози каже Віталія.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Ощадбанку»: 5167 4900 2745 9636 (Пономарьов Федір Володимирович).


Деталі за телефоном: (068) 994-66-15 (Віталія – дружина).

 

ЗБІР КОШТІВ ЗАВЕРШЕНО.

Чоловік одужує.

e-max.it: your social media marketing partner