Маленькому Єгору терміново потрібно 200 тисяч гривень на лікування

, КП

9623Шестирічному Єгору Токарю з обласного центру лікарі діагностували складне захворювання – гостре порушення мозкового кровообігу, вроджене аномальне порушення взаємного розташування судин у півкулях головного мозку. У Кіровограді допомогти хлопчику не можуть, тому направили його у Київський інститут нейрохірургії імені Ромоданова. Там Єгору планують зробити операцію, вартість якої близько 200 тисяч гривень. Втім для родини хлопчика це завелика сума.

– 7 грудня у школі Єгору стало погано. Його направили в інфекційне відділення. Думали, що це отруєння, підозрювали менінгіт. Потім потрапив у реанімацію, де був п’ять днів. Після цього зробили МРТ головного мозку, сказали, що в голові патологічне скупчення судин. Поставили діагноз – гостре порушення мозкового кровообігу по геморагічному типу в басейні задньої сполучної артерії зліва з внутрішньо мозковим крововиливом у лівій скроневій ділянці, артеріо-венозна мальфорація, аневризма задньої сполучної артерії зліва. Але сказали, що потрібно дообстежувати і, ймовірно, робити операцію, – розповідає «КП» мама хлопчика Анна Токар.


Зараз Єгору роблять обстеження і готують до операції.


– Йому ставлять крапельниці і роблять обстеження. Оці судини у нього в голові, які неправильно розташовані, лопаються і дають крововилив у мозок. Був такий крововилив, це спричинило гематому. І тепер лікарі кажуть, що треба дообстежити, з’ясувати, як зараз судини розташовані. І в разі чого, їх потрібно видаляти. Операція дорога, близько 200 тисяч гривень, але це лише попередня сума, – каже Анна і просить фінансової підтримки.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7556 2545 2632 (Нечитайло Тетяна Михайлівна – бабуся Єгора).


Детальна інформація за телефоном: (066) 584-26-14 (Анна Токар – мама).

e-max.it: your social media marketing partner