Кіровоградська вчителька потребує термінової допомоги на боротьбу з раком

, Олена Сідорова

01467Вчителька школи «Вікторія-П» Ірина Колесникова, якій лікарі діагностували рак четвертої стадії, терміново потрібна фінансова допомога. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Алла Пояркова.

Їй потрібно зібрати вісім тисяч доларів на першу імунотерапію. Їх треба провести чотири. За лікування взявся Київський інститут раку.

«Ірину знаю дуже давно. Вона чудова, добра, чуйна людина. Вона прекрасний педагог, шалено любить дітей і вони завжди відповідали їй взаємністю, з багатьма, хто випустився з нашої школи, вона підтримує теплі дружні стосунки. Іра прекрасний організатор, організовувала різного роду поїздки для наших дітей на канікулах. Людина з активною життєвою позицією. Душа компанії, відкрита, гостинна, любляча єдина дочка у своїх батьків. Не залишіться байдужими!», – пише Алла Пояркова.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картки «Приватбанку»: 5168 7420 1254 7042 (Колесникова Ірина Костянтинівна) або 5168 7555 3305 8109 (Пояркова Алла Олексіївна).

Як писала «КП», аферисти настільки знахабніли, що знімають благодійні кошти з рахунків важкохворих і волонтерів. Тому «КП» вкотре нагадує: ніколи нікому не повідомляйте будь-які дані вашої банківської картки!
e-max.it: your social media marketing partner