Назарчику, в якого ДЦП, терміново потрібно п’ять тисяч на реабілітацію

, КП

8882Восьмирічному Назару з Богданівки Знам’янського району, про якого «КП» вже розповідала, терміново потрібна фінансова допомога. У хлопчика ДЦП, з народження він не міг ходити. Втім зараз після тривалого лікування і численних операції лікарі заявляють, що нарешті є позитивні зрушення у розвитку Назарчика. Зараз йому потрібна реабілітація, але у мами хлопчика – Надії зовсім немає грошей.

– Майже два з половиною місці у Назарчика були ніжки загіпсовані. Вже гіпс зняли, пройшов лікування і тепер потрібна реабілітація. Для синочка є підходяща лікарня у селищі Микулинці Тернопільської області. Там і ванни, і грязі, і масажі спеціальні для нього. Нас запросили на 20 серпня, але у мене немає зараз грошей. На проживання і лікування за два тижні потрібно заплатити 4 тисячі 800 гривень, – розповідає «КП» мама хлопчика Надія Володько.


Жінка просить усіх небайдужих про допомогу. Адже її син у вісім років нарешті може стати на ніжки.


– Якщо хтось зможе допомогти – буду дуже вдячна. Лікарі відмічають неабиякий прогрес у його розвитку. Він вже по 10 секунд може стояти. Тому я не хочу втрачати цей момент, коли все налагоджується, і пройти якомога швидше реабілітацію, закріпити цей курс лікування. Адже на початку вересня у Назарчика починається новий курс, – каже Надія і просить допомоги.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7572 4576 2838 (Ярославська Людмила Володимирівна).

e-max.it: your social media marketing partner