Грушевський пропонує створити у парламенті слідчу комісію

,

723Нардеп-­регіонал Віталій Грушевський вважає, що нині назріла необхідність у створенні тимчасової слідчої комісії у Верховній раді, яка об’єктивно проведе розслідування подій останнього часу в Україні і дасть суспільству адекватні відповіді, повідомляє прес­служба парламентаря.

Грушевський вважає, що дії опозиційних лідерів мають на меті або повну руйнацію цілісної та об’єднаної Української держави, або виконання умов та замовлень спонсорів цих лідерів.

– Прошу кожного народного депутата, незалежно від політичної сили, бути виваженим та відповідальним за свої слова і вчинки. Верховна рада повинна працювати – створити тимчасову слідчу комісію, яка об’єктивно проведе розслідування подій останнього часу в Україні і дасть відповіді суспільству. І найголовніше  – об’єднати зусилля щодо розгляду і прийняття Державного бюджету України заради людей, які повинні отримувати заробітні плати, пенсії, соціальні виплати, і програми економічного розвитку країни, – заявив парламентарій.

Нагадаємо, Віталій Грушевський обраний народним депутатом від Партії регіонів по виборчому округу №101 (Кіровоградська область). Нині є головою підкомітету з питань законодавчого забезпечення діяльності податкових органів парламентського комітету з питань податкової та митної політики.
e-max.it: your social media marketing partner