Ларін: Ми розпочинаємо об’єднавчий процес з усіма, хто проти політики нинішньої влади

,

4951Партія «Опозиційний блок» закликає усі опозиційні сили до об’єднання заради досягнення миру та розвитку в Україні. Відтак готова до консолідації з усіма активістами та громадськими організаціями, які працюватимуть над альтернативною політикою. Нагадаємо, минулого тижня відбувся з’їзд «Опозиційного блоку», делегати якого визначилися з партійним керівництвом – лідерами обрали Юрія Бойка і Бориса Колеснікова. Народний депутат, екс­очільник Кіровоградщини Сергій Ларін став співголовою політвиконкому.

Це знаковий з'їзд для всіх членів і прихильників «Опозиційного блоку». Ми не тільки обрали керівництво партії і висунули своїх представників на довибори до Верховної Ради. Ми ще й розпочинаємо об’єднавчий процес з усіма, хто виступає проти політики влади, яка руйнує країну і знищує економіку, – коментував тоді Сергій Ларін. – Поки нинішня влада влаштовує тарифний і соціальний геноцид для громадян, прикривається гучними гаслами про децентралізацію влади, закриває школи та лікарні, відбирає останні пільги та допомоги і в цей же час виводить гроші через свої офшорні компанії, ми виступаємо за мир, за економічний і соціальний розвиток України. Наша мета – згуртувати всі опозиційні сили, політиків, лідерів громадської думки, представників місцевого самоврядування, яким небайдужа доля країни. Коаліція руйнівників повинна піти.

В «Опозиційному блоці» також наголошують, що непрофесійні, популістські дії чинної влади вже призвели до серйозних економічних втрат і перетворили Україну на найвідсталішу країну в Європі.

– Сьогодні понад 80% українців на межі зубожіння. Внаслідок бездумних експериментів під гаслом «реформ» суспільство вимушене жити за низькими соціальними стандартами в умовах фактично зруйнованої системи соціального захисту, медицини, освіти. Україна потерпає від політики тарифного та соціального геноциду до наших пенсіонерів та інших незахищених категорій населення, – зауважують у політсилі і підкреслюють, що лише професійне управління, модернізація економіки та розвиток індустріального потенціалу здатні зупинити катастрофічні процеси і повернути стабільність. – «Опозиційний блок» заявляє про свою опозиційність до непрофесіоналізму, безпорадності, безпринципності, популізму, політичної короткозорості, які демонструє нинішня влада… Наша партія зупинить політику тарифного та соціального геноциду і забезпечить високі стандарти життя на основі відповідальної і справедливої державної політики, соціальної відповідальності бізнесу та солідарності громадян.

4950– «Опозиційний блок» має чіткий і зрозумілий план дій. Необхідно перезавантажити владу і провести перевибори парламенту. Повинен бути сформований уряд народної довіри. Ми готові стати його основою, – заявляє співголова політсили Юрій Бойко.

– Ми готові запропонувати свою програму, яка приведе країну до націо­нального успіху і дозволить домогтися соціально значущого результату. Ми повинні докласти всіх зусиль для того, щоб побудувати економіку за світовим зразком, де до 10% – сільське господарство, 20% – промисловість і 70% – послуги. Без цього неможливо домогтися успіху. Адже тільки успіх в економіці дозволить досягнути відчутного соціального результату, – переконаний ще один очільник партії Борис Колесніков.

Директор Інституту стратегічних досліджень «Нова Україна» Андрій Єрмолаєв також наголошує на тому, що Україні насамперед потрібні сьогодні мир, розвиток, справедливість, безпека і єдність.

– Ми є свідками кризи і розпаду режиму, створеного за останні півтора року. Колишні революціонери вже стали фактично контрреволюціонерами тієї самої гідності, про яку йшла мова, – звертає увагу він. – «Опозиційний блок» залишається єдиною опозицією, яка першою наголосила на необхідності нового соціально­економічного курсу ще на виборах 2014 року і в цьому послідовна. Відтак саме тому має шанс стати політичним ядром системного опозиційного руху. Цього чекають люди. Вони втомилися від піару і крикунів. Українцям потрібна зрозуміла, зважена позиція, яку може запропонувати сьогодні «Опозиційний блок».


e-max.it: your social media marketing partner