Ігор Козуб: У мене немає претензій до хлопців, які купили «УДАР», вони добросовісні «покупатєлі»

,

385Анатолій Ревенко більше не очолює обласну організацію партії «УДАР». Новий голова обласного і водночас міського осередків – Ігор Козуб. Таке рішення прийняла рада Кіровоградської обласної організації партії «УДАР».

 

– Ми розглянули особову справу Ревенка і, враховуючи всі його художества, всі порушення, рада виключила його з партії. Тепер він не зможе вступати в неї півроку взагалі. Це згідно зі статутом. Але якщо статут не цікавий нашому вищому керівництву, це вже інше питання. Реально Ревенко вже не є членом партії, і він це рішення не оскаржив, – пояснює Ігор Козуб і уточнює, що Ревенка позбавили партквитка через чисельні порушення статуту «УДАРу».


– Ревенко міняє раду, приймає вольові рішення, вводить членів ради, виводить… «Рулює», одним словом. А реально – склад ради не змінювався ще з 2011 року. Це видно з витягу юстиції. Тобто всі його дії – фарс. Усілякі рішення Анатолія Ревенка як по виключенню мене й інших з партії, так і по прийняттю в партію кучного стада невідомих – це все фікція, – переконаний новий голова.


Ігор Козуб каже, що до Миколи Онула, який «купив партію», та Сергія Горбовського, котрий вважає себе головою міської організації «УДАРу», претензій не має.


– У мене немає претензій до хлопців, які купили партію, вони добросовісні «покупатєлі», – відрізав він.
За словами Ігоря Козуба, команда «добросовісних покупатєлей» насправді не має відношення до «УДАРу», оскільки для того, аби вступити в партію, потрібно пройти певну процедуру.


– Дивіться, є статутна норма. Якщо людина хоче вступити в партію, вона повинна написати заяву у первинну організацію. Потім голова первинної організації готує рішення, несе заяву з до-кументами в міську організацію. Ми на нараді міської організації розглядаємо це, далі рада приймає рішення і тільки потім подаємо на обласну раду, яка й приймає в члени партії, – пояснив Козуб і додав, якщо визначеного порядку не дотрималися, значить, порушили статут. Відповідно, такі люди не можуть бути членами «УДАРу».


– Молодих і талановитих бізнесменів просто розвели і підставили. Треба називати все своїми іменами, – вважає Ігор Козуб.


«УДАРівець» обурений тим, що Кличко ігнорує конфлікт у кіровоградському осередку. Каже, зустріч із вищим керівництвом у приймальні лідера партії йому обіцяли ще з п’ятого вересня. Однак він чекає запрошення й досі.
Проігнорувала керівництво кіровоградського «УДАРу» й комісія, яку Кличко направив до міста 1 жовтня. Вона взагалі здалася якоюсь примарною, адже ані чин-ний голова обласної й міської організацій, ані його заступники та члени ради не зустрічалися з очільником комісії – нардепом-«УДАРівцем» Володимиром Курінним.


– Повне мовчання й ігнорування зі сторони керівництва партії. Про приїзд комісії я дізнався через треті руки. І коли Курінний перебував у Кіровограді, навіть не прийшов, не подзвонив мені, не звернувся ні до моїх заступників, ні до представників ради. Я думав, як кажуть, «приедет парень и рассудит», а виходить он як, – зізнається Ігор Козуб. – Я, як людина з колосальним партійним досвідом, убийте мене, не розумію, що відбувається у нашій партії. Є колосальний конфлікт, є спроба рейдерського захоплення міської органі-зації, а реакції – нуль!


Ігор Козуб розповів, що мав намір розповісти голові комісії від Кличка про «узурпатора Ревенка», показати документи, які підтверджують, що головою обласного і міського осередку, за даними управління юстиції, є саме він. Однак розмова між ним та Курінним так і не відбулася.


– Ревенко вийшов за всякі рамки дозволеного, статутних норм, Закону України про партії. Він виліз за все, що можна! Я хотів розглянути з ним це питання, але, на жаль, роз-мови з Володимиром Курінним не відбулося, – констатував Козуб і висловив підозри, що комісія від Кличка насправді є «групою підтримки Ревенка», яка хоче «просто зам’яти ситуацію».


– Якщо Київ знехтує нормами статуту, як нехтує Ревенко, – а я не бачу реакції Києва, яка має бути миттєвою, – буду вимушений заявити, що виходжу з «УДАРу», і закликати до цього інших членів партії, – заявив Козуб.

e-max.it: your social media marketing partner