Іншого виходу для країни, окрім перезавантаження влади, я не бачу – Ларін

,

3117Політичну і економічну кризи у державі можна вирішити тільки шляхом перезавантаження парламенту і приходу до влади нової професійної команди управлінців, вважає народний депутат Сергій Ларін.

На його думку, сьогодні ні коаліція, ні уряд, створений нею, не мають жодного права приймати рішення в країні.

– Усе, що вони зробили, прирекло народ на злидні. Вони зруйнували мільйони робочих місць, знецінили гривню, вбили економіку, а людей задавили цінами й тарифами. Залишки цієї коаліції не мають навіть морального права приймати сьогодні будь-які рішення, як і її уряд на чолі з Яценюком, – заявив Сергій Ларін.

Він переконаний, що наступним кроком мають стати перевибори Верховної Ради.

– Від перестановки партій у коаліції українці краще жити не стануть, як і від перестановки міністрів в уряді Яценюка, чи заміни одного казнокрада на іншого. Людям ось-ось увірветься терпець. Казки про «реформи», «боротьбу з корупцією» і тому подібне народу вже набридли! Тільки негайне перезавантаження парламенту може докорінно змінити ситуацію, – вважає політик.

– Зараз негайно потрібно внести зміни до бюджету у тому вигляді, у якому запропонував Опозиційний Блок. Це, насамперед, дозволить спрямувати додаткові кошти на підвищення зарплат і пенсій, на медицину, освіту, а також на проекти регіонального розвитку. Сьогодні маємо той час, коли необхідно вибрати: або ти припиняєш мислити категоріями особистої вигоди і починаєш працювати на країну і людей, або йдеш на вибори і хай самі люди дадуть тобі оцінку. Втім, якою вона буде – не складно здогадатися, – підсумував Сергій Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner