Нардепи від БПП і «Батьківщини» не поділили крісло голови Кіровоградської облради

, Олена Сідорова

2464Фотограф інформаційної агенції «Українські новини» Богдан Бортаков зробив світлину, на якій видно, як неформальні керівники парламентських фракцій БПП Сергій Березенко та «Батьківщини» Іван Кириленко дерибанять посади голів і заступників місцевих рад, розклавши перед собою в урядовій ложі таблиці з підсумками виборів в 24 областях України, сьогодні, 10 листопада під час ранкового засідання у Верховній раді.

Зокрема, Березенко виписував собі, у якій області крісло керівника облради віддається БПП, а крісло першого заступника – «Батьківщині», а в яких навпаки.

Зокрема, БПП відійшли посади керівників Львівської, Миколаївської, Одеської та Полтавської областей. Там першими заступниками відповідно стануть представники «Батьківщини».

Натомість «Батьківщина» забрала собі Рівненську область.

Навпроти Кіровоградської – стоїть знак питання.

Нагадаємо, раніше «КП» з посиланням на джерело в оточенні народного депутата, екс-очільника Кіровоградщини Сергія Ларіна повідомляла, що останній пройшовши під першим номером до обласної ради від «Опозиційного блоку», нині формує навколо себе більшість, яка підтримає його на посаду голови облради.

 

2460

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2461

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2462

e-max.it: your social media marketing partner