У Кіровограді розгорівся скандал навколо футбольного поля

,

2180У Кіровограді розгорівся скандал навколо футбольного поля, яке за проханням місцевих жителів депутат міськради Артем Стрижаков облаштував по вулиці Героїв Сталінграда між будинками 32 і 34. За словами людей, в.о. міського голови Іван Марковський хоче прибрати майданчик.

– Раніше ніхто тут нічого навіть не намагався зробити. Слава Богу, що тепер депутат облаштував футбольне поле і внукам є де гуляти. Але Марковський сказав, що прибере стадіон, бо нібито є скарги. Насправді всі задоволені, претензії щодо пилюки я чула лише від однієї жінки, але ж у неї вікна виходять на іншу сторону! – говорить Анна Петрук, яка проживає у будинку поряд із міні-полем.

Жителі з цього приводу провели учора збори. Дивуються: роками ця територія була не потрібна міській владі.

– Я вісім років тут живу – нікому не було до нас діла. Але як тільки Стрижаков облаштував футбольне поле, відразу у Марковського з’явилося бажання по-своєму розпорядитися цією територією. Футбольним полем задоволені і дорослі, і діти. Тепер тут у вільний час займаються юні спортсмени, що грають у «Зірці». Не треба чіпати наш стадіон! А то вже приходили до нас із ЖЕКа і казали, що треба буде переривати футбольне поле через каналізацію чи що. Словом, шукаються різні приводи, – розповідає тамтешній житель, гравець збірної команди України з бейсболу Павло Северенчук.

– Варто було на прохання жителів зробити футбольне поле на пустирі між будинками 32 і 34 по вулиці Героїв Сталінграда, як міській владі раптово захотілося по-своєму ним розпорядитися, нібито через скарги кількох жителів. Причина – пил у вікнах… Учора повторно провів збори з мешканцями. Жоден не висловився проти футбольного поля, тільки слова подяки. Наступний крок – встановлення турніків і брусів для повноцінного спортивного куточка для юних кіровоградців. Переконаний, для молоді це буде набагато корисніше, ніж пивні намети, які так наполегливо лобіювала кіровоградська влада. Нехай нинішнє керівництво міста нарешті дійсно займеться благоустроєм, а не політикою – буде більше користі і місту, і кіровоградцям, – написав Артем Стрижаков у Facebook.

За словами жителів, на вчорашню зустріч із ними мав з’явитися Іван Марковський, проте не приїхав. На дзвінки ж журналістів в.о. міського голови не відповідає.
e-max.it: your social media marketing partner