Табалова спеціально відмежовують від хлібозаводу через вибори?

,

1839Чутки про те, що балашівський хлібозавод тепер не належить родині олігархів Табалових і не входить до групи компаній «Формула смаку», дедалі активніше ширяться Кіровоградом. Наполегливо запевняє у цьому і новий директор уже нового підприємства Владлена Умнова. Проте експерти мають іншу думку – технологи Табалова спеціально дистанціюють свого шефа від заводу через майбутні вибори і ріст цін на хліб.

За словами Умнової, хлібозавод, який знаходиться на Балашівці у Кіровограді, вже не належить до групи компаній «Формула смаку», а підприємство тепер називається не ТОВ «Кіровоградхліб», а ТОВ «Кіровоградхліб 2014».

– «Кіровоградхдіб 2014» із початку січня цього року вже не входить до групи компаній Олександра Табалова, проте торгову марку «Формула смаку» на упаковці ми продовжуємо використовувати і платимо за це кошти. Ми вирішили залишити цю торгову марку, оскільки вона добре відома споживачам, крім того, вона добре заявлена в обласній програмі «Купуй кіровоградське». Саме тому упаковка нашого хліба позначена торговою маркою «Формула смаку», – уточнила Владлена Умнова.

Однак, як вважають експерти, зміна назви підприємства – ще не привід вважати, що хлібозавод не належить родині кіровоградських олігархів. Припускають, це може бути зроблено, аби відвести удар від Андрія Табалова, який уже веде активну виборчу кампанію на посаду міського голови.

– Це може бути зроблено, щоб відвести удар від Табалова-молодшого, який уже активно готується до виборів мера Кіровограда. Відчутне здорожчання хліба може завдати йому серйозної шкоди, адже виборці таких речей не пробачають. Тож цілком імовірно, це зроблено для того, щоб відвести одне від одного – Табалова і захмарну ціну на хліб, – припускають вони.

Поспілкуватися із самим Табаловим журналістам газети не вдалося. Його прес-служба ігнорує будь-які усні звернення за коментарями.

Як уже повідомляла «КП», нещодавно підприємство «Кіровоградхліб 2014» суттєво підняло ціни на хлібобулочні вироби. У своєму коментарі газеті керівництво заводу не спростувало думку, що подорожчання може бути не останнім. Тим часом у Києві після того як долар стабілізувався, ціни на хліб знизили. В Антимонопольному комітеті заявили, що об’єктивних підстав для здорожчання головного продукту на столі українців не було, адже держава має достатньо запасів зерна і борошна.

За різними даними родина олігархів Табалових є власником 6% вітчизняного ринку хліба.

Нагадаємо, Олександр і Андрій Табалови у 2012 році стали народними депутатами від «Батьківщини». Однак вони відмовилися входити до опозиційної фракції, таким чином зрадивши інтересам партії і виборців. Після цього українці дізналися про перших «тушок» у парламенті. А самих Табалових публічно силою виштовхали з зали засідань Верховної ради.

У Кіровограді вчинок нардепів також не зрозуміли – у грудні 2012-го на двері офісу їхньої фірми активісти почепили курячі тушки. А ще раніше народні умільці запустили в народ футболки з написом «Дякую тобі Боже, що я не Табалов!».
e-max.it: your social media marketing partner