Звіт Марковського: підпільно і перед своїми

,

1809Минулого тижня в.о.мера Кіровограда, секретаря міськради Івана Марковського закликали до публічного звіту. Після довгих тирад у соцмережі той все-таки ризикнув узяти слово перед народом, однак... забув цей самий народ про це попередити. На захід добровільно-примусово прийшли в основному чиновники, голови квартальних комітетів і завбудинками, а також керівництво і працівники ЖЕО.

Про те, що Іван Марковський звітуватиме, журналісти дізналися буквально за кілька годин до заходу – інформацію «злили» самі ж квартальні. А от у пересічних кіровоградців дізнатися про зустріч з в.о.мера взагалі можливості не було.

Підпільне зібрання організували в актовій залі кібернетико-технічного коледжу.

Перед виступом Марковського аудиторію розігрівали Потап і Настя. В аудіоформаті.

1808У самих чиновників, квартальних, завбудинків і працівників ЖЕО захоплення від того, що вони «обрані», не було. Тим не менш слухали і без особливих заперечень навіть проковтнули добрячу пор­цію локшини від в.о.мера.

Сам Марковський чіпляв на себе медалі з різних фронтів, заявляючи, що у всьому – від бюджету до виплат зарплат учителям, медикам та іншим – саме його заслуга. У числі конкретних справ – лише міст через Інгул. Але на ньому Марковський зупинятися не збирається. Обіцяє, буде ще як мінімум  чотири!

Серед найближчих зав­дань в.о.мера ставить перед собою ремонти у підвалах будинків міста. Тож, якщо у вашому будинку підвал не відремонтують – знаєте, хто відповідальний.

Ще один намір Марковського – підвищення тарифів на проїзд. На думку посадовця, це «життєво необхідний крок». Мовляв, якщо влада не піде на нього, населення може залишитися без транспорту. Як виживати при цьому самим кіровоградцям – коли ціни на все невпинно лізуть угору, а зарплати і пенсії знецінюються, міського очільника, очевидно, менше хвилює – він бо не бідує: як працюючий пенсіонер отримує і пенсію, і зарплату.

1807Слухаючи Марковського, навіть «обрані» не втрималися від запитань. Цікавилися в основному роботою ліфтів, освітленням вулиць, ремонтом доріг… Однак у відповідь люди не почули жодної конкретики.

– Я не можу наобіцяти доріг, можу обіцяти трохи згладити ситуацію, – заявив в.о. мера, однак, як «зглажуватиме» – не пояснив.

Загалом без відповідей залишилося чимало запитань. Сам в.о.мера Кіровограда обіцяв з’ясувати що до чого і відразу роздавав доручення підлеглим. Про результати обіцяв повідомити через… Facebook. Утім, що це таке і де воно знаходиться, погодьтеся, знає далеко не кожен житель обласного центру.
e-max.it: your social media marketing partner