Кіровоград знову прославився на всю Україну: донька міністра охорони здоров’я ЛНР навчалася у «льотці»

,

1634Донька самопроголошеного міністра охорони здоров’я ЛНР Лариси Айрапетян – Ольга Черенкова – здобувала освіту у кіровоградській «льотці». Поза навчанням дівчина полюбляє відпочивати на дорогих екзотичних курортах світу, про що охоче ділиться світлинами у соцмережі. Власне, ця новина вмить облетіла ледь не весь вітчизняний інформаційний простір.

На своїй сторінці в соцмережі 21-річна Черенкова хизується світлинами з заморських країн, постить відео з мамою і називає поїздки в Луганськ «своїми сепаратистськими ночами».

Аби поцікавитися, як так вийшло, що Кіровоград дав освіту прихильниці бойовиків, «КП» звернулася до самого навчального закладу.

У Льотній академії одразу заявили, що дівчина у них уже не навчається­ – вона отримала диплом ще торік у червні. Там також зауважили, що під час навчання Черенкова була неконфліктною і до сепаратизму нікого не закликала.

– Дівчина закінчила навчання торік, отримала відповідний документ ще до початку усіх подій на сході. Раніше таких нахилів у  неї не помічали, нікого не провокувала, не підбурювала. Звичайна курсантка, – прокоментувала помічник начальника Льотної академії зі зв’язків із громадськістю Ольга Кушнір.

«КП» також вдалося зв’язатися і з самою сепаратисткою. Остання спілкувалася з газетою більш ніж стримано. Та коли «КП» стала запитувати про те, чим донька самопроголошеного міністра ЛНР займається зараз, а також щодо подальшого викори­стання в житті здобутої у Кіровограді професії – спеціаліста з обслуговування повітряного руху – та відрізала, що припиняє спілкування.

Загалом такою прискіпливою увагою до своєї персони Черенкова особливо не переймається. Каже, ставиться до того, що про неї пишуть, із гумором. Від своїх сепаратистських поглядів не відмовляється, бо переконана в них.

Тим часом, кіровоградські користувачі соцмереж, прочитавши про таку специфічну студентку «льотки» і ще не знаючи, що вона вже випустилася з навчального закладу, одразу попередили: готові заглянути «в гості».
e-max.it: your social media marketing partner