Михайло Поплавський: Відродимо село – відродимо Україну

,

1382Михайло Поплавський – справжній українець, який пишається тим, що вийшов із села та залишається близьким до свого коріння і сьогодні. Поплавський завжди говорить, що саме село та патріотизм відродять нашу державу. Ця теза, як ніколи, актуальна.

–Пане Михайле, ситуація в нашій країні вкрай складна…
– На долю України випали тяжкі випробування: ми пройшли Майдан, революція гідності стала точкою відліку у формуванні нового світогляду українців. А сьогодні наші хлопці, мужні патріоти, захищають Україну на сході. Боротьба за демократію та незалежність об’єднала народ, як ніколи, і ми бачимо народження нової України, нового громадянського суспільства.

– Що сьогодні в першу чергу потрібно робити?
– У першу чергу Україні потрібен мир. Його треба здобути найближчим часом. Крім того, необхідно побудувати дієву систему безпеки – створити професійну, боєздатну армію та забезпечити її сучасною зброєю, орієнтованою на стримування і захист.

– Ви завжди наголошували на патріотичному вихованні молодих українців. І тільки зараз країна зрозуміла наскільки це важливо...
– Патріотизм – основа розвитку будь-якої держави. Аби зберегти Україну цілісною та зробити квітучою, кожен громадянин має із самого малечку виховуватися в атмосфері поваги та любові до своєї Батьківщини, завжди стояти на сторожі її єдності і процвітання. Тільки такі вільні та сильні патріоти будуть готові йти у владу і розбудовувати нашу державу.

– Україна останнім часом опинилася в дуже важкому економічному становищі. Як із нього вийти?
– Україна має найцінніші скарби: працьовиті люди та найродючіший у світі чорнозем. Саме сільськогосподарська земля і допоможе Україні вийти зі складної економічної ситуації. Долю своєї землі мають вирішувати всі українці на загальноукраїнському референдумі.

– Але для цього потрібно розвивати село в цілому...
– Саме так! Українське село має стати центром відродження України, яка споконвіків була аграрним центром Європи. Сьогодні це лідерство потрібно відновити. Для відродження українського села вважаю за необхідне створити інфраструктуру, робочі місця та найголовніше – дати українцям працювати на своїй землі. Це дасть змогу відродити село й відродити Україну.

– Михайле Михайловичу, який секрет українського економічного дива?
– Секрет у єдності! Впевнений, що разом ми здолаємо всі труднощі та побудуємо квітучу державу, де українці будуть гідно жити, чесно працювати та впевнено дивитися у завтрашній день.
e-max.it: your social media marketing partner