Олесь Довгий: «Ми вміємо залучати кошти для системного розвитку освіти»

,

08320На Кіровоградщині десятки шкіл мають бути відремонтовані та переобладнані до нового навчального року. Про це заявив народний депутат Олесь Довгий, завдяки ініціативі якого вже залучено значні кошти для ремонту шкіл області.

За 5 років, які Олесь Довгий працює депутатом від Кіровоградщини, десятки місцевих шкіл змінилися до непізнаваності – відремонтовані приміщення, нові двері та вікна, сучасні комп’ютерні класи.

«Розвиток освіти ми вважаємо своїм пріоритетом. Тому що якісний навчальний процес – це основа майбутнього країни. У дитсадках і школах формуються майбутні громадяни, які змінюватимуть країну після нас. Значить, треба створити гарні умови і вчителям, і учням вже сьогодні. Дамо дітям усе найкраще для навчання», – каже Олесь Довгий.

Саме з його ініціативи було залучено кошти на капітальний ремонт шкіл і садочків у Новгородківському, Знам’янському, Олександрівському, Онуфріївському, Світловодському районах. Зроблено не лише заміну вікон і дверей, а й покрівель, систем опалення та котелень. Ведеться постійна закупівля комп’ютерної техніки, меблів та інвентарю. І учні радо навчаються в комфортних закладах, і освітяни отримали більші можливості. 

«Олесь Довгий – перший нардеп, хто з нами почав спілкуватись і щось робити. Ми в школі замерзали. Тепер у нас модернізована система опалення, гаряча вода, ремонт, нові вікна. Будуть міняти покрівлю», – розповідає Наталія Кушнір, директорка Новгородківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад».

Для Олеся Довгого освітяни дуже близькі, бо і його мама працює викладачем вузу. 

«Мама завжди була для мене моральним взірцем. З теплом у душі згадую і свою київську школу №58, яку я з відзнакою закінчив. Перші роки навчання заклали цінності на все життя. Знаю, що отриманий там багаж знань дуже допоміг здобути власний успіх, а тепер допомагає мені з любов’ю до людей працювати для покращення їхнього життя», – згадує Олесь Довгий.

У його планах – капітальний ремонт десятка шкіл у Світловодську та якісні футбольні стадіони в Знам’янці та Олександрівці.

«Для районів області, якими я займаюся, не вистачає двох десятків нових шкільних автобусів. Це теж – завдання, яке планую виконати найближчим часом. Ми вміємо залучати кошти для системного розвитку освіти», – говорить депутат.

 

08318 08319

e-max.it: your social media marketing partner